E92 M3 2009 interlagos blau metallic

Baza danych BMW ///M
BYNTAS
Auto: M3 E92

Re: E92 M3 2009 interlagos blau metallic

Post autor: BYNTAS » śr gru 05, 2012 11:26

ssseba pisze:
BYNTAS pisze:Ludzie ciągle szukają okazji...CCC-cena czyni cuda...to jest samochód poleasingowy z tego co kojarzę, a raczej po windzie...
Kolego wejdź na mobile.de wpisz kryteria wyszukiwania i zaręczam Tobie, że w tej cenie na pewno w tym roczniku takiego samochodu nie znajdziesz-ciekawe dlaczego...?
sprzedawales choć raz auto powyzej 100tys?
Ja tak i powiem Ci ze w normalnej cenie straszna bujanka-zero tel przez miesiące, po zjechaniu z ceną do tzw okazji wszystko schodzi, a jak komus zalezy na szybkiej sprzedazy tylko tak musi zrobic... wiec nie wszystko co okazyjne to szrot...
Po za tym za granicą tez mozna trafic na mine, po jakims turasie-brudasie, itp
Ostatnio nawet slyszalem o czyms takim, ze auta przyjezdzają do PL-są naprawiane i wyjazd do belgii, niemiec, itp
a poloczki jadą i walą kasiore, nawet nie sprawdzając, mysląc ze kupują igielke :twisted:
Nie raz, nie dwa sprzedawałem takie samochody i powiem Tobie jedno-jak samochód jest w naprawdę dobrym stanie to nie jest trudnością go sprzedac chocby i był za 500KPLN-nawet teraz w dobie kryzysu...albo szczególnie teraz!
Wiadoma sprawa, że jak Cię przyciśnie to sprzedasz za damski członek ale w tym przypadku sprawa jest oczywista-ulep ze Stanów.
Co do praktyki reexportu samochodów z Polski na zachód i często południe Europy to proceder istnieje już od około 10 lat...tak samo jak wkładanie części z angoli z orginalnym lakierem w miejsce starych gratów-mierniki lakieru stają się bezużyteczne...jak widac mieszkanie w Gnieźnie ma czasami swoje plusy...
Co do uszkodzeń dachu i tyłu w tym samochodzie to na pewno nie spowodowały tego szyszki czy inne grady-takie wgnioty w każdym wyspecjalizowanych warsztacie auto-detailingu teraz wypchniesz bez śladu i lakierowania...
Do autora wątku-sprawdź VIN w Carfax jeśli to samochód ze Stanów i stanie się jasnośc.
Pozdro

waran

Post autor: waran » śr gru 05, 2012 17:02

Sadzac po rozkodowanym VIN, to jest to raczej wersja europejska, wypust na Niemcy, skad pewnie byl import. Dla potomnosci zalaczam rozkodowany VIN:

Pozdrawiam

Numer podwozia WBSWD910X0P305264
Kod typu WD91
Typ M3 (EUR)
Typoszereg E E92 (M3)
Seria 3
Rodzaj konstrukcji COUPE
Układ kierowniczy LL
Drzwi 2
Silnik S65
Pojemność skokowa 4.00
Moc 309
Napęd HECK
Skrzynia biegów MECH
Kolor INTERLAGOS BLAU METALLIC (A30)
Tapicerka LEDER NOVILLO/SCHWARZ (NCSW)
Data prod. 2009-05-15

Składanie Wyposażenie

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów
S1CBA CO2 UMFANG Zakres CO2
S1CDA BRAKE ENERGY REGENERATION Brake Energy Regeneration
S223A ELEKTRONISCHE DAEMPFER CONTROL(EDC) EDC
S230A EU SPEZIFISCHE ZUSATZUMFAENGE Zakres dodatkowy, charakteryst. dla UE
S2MDA M DRIVE M Drive
S2MTA M LM RAEDER DOPPELSPEICHE 220 M/MB Obr. BMW, st. le. M podw. spr. 220
S313A AUSSENSPIEGELPAKET Lusterko zewn. z funkcją składania
S358A KLIMAKOMFORT-FRONTSCHEIBE Szyba frontowa klimatyzacji komfort
S415A SONNENSCHUTZROLLO FUER HECKSCHEIBE Roleta przeciwsłoneczna tylna
S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours
S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka
S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących
S490A LEHNENBREITENVERSTELLUNG Regulacja szerokości oparcia
S493A ABLAGENPAKET Zespół schowków

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera
S4AEA ARMAUFLAGE VORNE VERSCHIEBBAR Podłokietnik przedni, przesuwany
S4MXA INT.LEIST. ALU SHADOW, LAENGSSCHLIFF List. wewn. alum., shadow szlif. wzdłuż.
S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)
S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu
S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia
S5ACA FERNLICHTASSISTENT Asystent świateł drogowych
S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional
S698A AREA-CODE 2 Area-Code 2 do DVD
S6FLA USB-AUDIO-SCHNITTSTELLE Złącze USB-/Audio
S752A INDIVIDUAL AUDIOSYSTEM Ind. system audio
S760A INDIVIDUAL HOCHGLANZ SHADOW LINE Wysoki połysk Shadow-Line
S761A INDIVIDUAL SONNENSCHUTZVERGLASUNG Ind. oszklenie przeciwsłon.
S7MEA M DRIVERS PACKAGE M Drivers Package
L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa
S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki
S8SCA LAENDERSPEZ. TELESERVICEFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju
S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

Składanie Wyposażenie seryjne

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie
S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią
S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów
S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe
S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna
S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Tempomat
S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów
S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Podsufitka antracyt
S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki
rust is not a crime!

Awatar użytkownika
ssseba
Auto: F16
Kontakt:

Post autor: ssseba » śr gru 05, 2012 19:47

BYNTAS pisze:
ssseba pisze:
BYNTAS pisze:Ludzie ciągle szukają okazji...CCC-cena czyni cuda...to jest samochód poleasingowy z tego co kojarzę, a raczej po windzie...
Kolego wejdź na mobile.de wpisz kryteria wyszukiwania i zaręczam Tobie, że w tej cenie na pewno w tym roczniku takiego samochodu nie znajdziesz-ciekawe dlaczego...?
sprzedawales choć raz auto powyzej 100tys?
Ja tak i powiem Ci ze w normalnej cenie straszna bujanka-zero tel przez miesiące, po zjechaniu z ceną do tzw okazji wszystko schodzi, a jak komus zalezy na szybkiej sprzedazy tylko tak musi zrobic... wiec nie wszystko co okazyjne to szrot...
Ostatnio nawet slyszalem o czyms takim, ze auta przyjezdzają do PL-są naprawiane i wyjazd do belgii, niemiec, itp
a poloczki jadą i walą kasiore, nawet nie sprawdzając, mysląc ze kupują igielke :twisted:
Nie raz, nie dwa sprzedawałem takie samochody i powiem Tobie jedno-jak samochód jest w naprawdę dobrym stanie to nie jest trudnością go sprzedac chocby i był za 500KPLN-nawet teraz w dobie kryzysu...albo szczególnie teraz!
Wiadoma sprawa, że jak Cię przyciśnie to sprzedasz za damski członek ale w tym przypadku sprawa jest oczywista-ulep ze Stanów.
no to widocznie miales szczescie, bo ja zawsze sie bujalem z normalnymi cenami...
318i(E36)->325i(E36)->525TDS(E39)->523i(E39)->328Ci(E46)->325Ci(E46)->330Ci(E46)->M5(E60)/X5(E53)....M3E46...->645ciE63->535dE60...

JACK SMG

Post autor: JACK SMG » czw gru 06, 2012 00:46

ssseba pisze:
BYNTAS pisze:
ssseba pisze: sprzedawales choć raz auto powyzej 100tys?
no to widocznie miales szczescie, bo ja zawsze sie bujalem z normalnymi cenami...
Dokladnie musisz byc zajebistym farciarzem,bo ja mam do sprzedania w społce bmw 750i f01 za 200k 2009 czarne full opcja z night vision i rear entertainment .jeździl wspolas ,za 540k. u fusa ,a ze ma jeszcze od pyty innych aut to zrobił nim cale 35 tys.km.10000000% bezwypadek mega zadbany ,a dzwonil tylko jeden gosc czy nie wynajme do slubu :570: porazka.
JK

waran

Post autor: waran » czw gru 06, 2012 13:22

a ja mam do sprzedania 2006 S600, bezwypadkowe za cene S500 z tego roku i byl JEDEN telefon :)
ale co zrobic...
rust is not a crime!

ODPOWIEDZ